Shabby Chic - Ljuskronor,Ljuskronor massor Ljuskronor i flera olika modeller...

Några är från webbutiken och andra är från inspirationsgalleriet. Vi kommer beställa in fler Ljuskronor i lite andra modeller från en känd och omtyckt leverantör inom kort. Ni får hålla utkik på våra sociala medier Facebook och Instagram.

Förra helgen var vi några vänner som reste iväg och fjällvandrade. Det var en otroligt härlig känsla, som jag verkligen vill rekommendera, att vandra hela dagarna och njuta av underbar utsikt, natur och trevligt sällskap.
Vi hade bestämt att vi skulle göra en toppbestigning ... Sveriges högsta topp-Kebnekaise. Och så fick det bli. Vi hade bokat guide upp på fredag med då blåste det 25 sekundmeter vilket skulle innebära en del risker på turen eftersom vi ville gå den östra leden som är den tuffare av de två, med vandring över isiga glaciärer och spännande bergsklättring. På lördag skulle det bli bättre väder men då var alla guidegrupper fullbokade... typiskt!. Som tur var blev vi erbjudna att gå med ett annat gäng som vi pratat med tidigare på anläggningen. De hade platser över i sin grupp och det var vi såååå tacksamma för. Tack snälla ni som lät oss gå med er. Ni var ett härligt gäng. Vi kom upp på toppen och hela turen var lite av ett äventyr.


Kram och en riktigt go helg på er!Kommentarer

Populära inlägg