Vackraste klockan tillfälligt slut...

... innan vi knappt hann blinka sålde vi slut på den Vackra klockan i lantlig stil. Som tur är kommer fler in under vecka 14 så håll utkik då om ni missade denna omgången.

Nytt och förhoppningsvis inte slut "in a blink of an eye" är den Ljuvliga, mest Romantiska Spegel du kan tänka dig och som du trodde att du aldrig skulle hitta. Materialet är av trä och färgen i Antique green/gray ton och runt om själva spegeln är den inramad med sirliga kurvor i olika storlekar och former.

Idag har varit en dag i lugnets tecken. Det tillhör ovanligheten för min del men idag kändes det skönt att bara slappa. Man ska lyssna på kroppens signaler som min svärfar brukar säga. Läst en massa inredningstidningar som redan nu faktiskt börjar ge oss lite idéer om vad som kommer att gälla i vårens heminredning. Mycket pasteller och även lite mörkare accenter, som är så typiskt i den Franska Lantstilen, kommer stort. Till det ska man matcha med de vita detaljerna för att lätta upp och highlighta det hela. Läs gärna mer i tidningarna: Leva och Bo, Drömhem & trädgård och jeanne d'arc living.
Nej nu väntar en god natts sömn. Borde ha lyssnat lite mer på kroppen ... Klockan är över tolv...visst gör man ofta så, stannar uppe längre än man borde när man egentligen är trött... Ja ja några laster ska man väl ha ... Förutom choklad i alla tänkbara former och varianter och sommarsöta jordgubbar... Men man får liksom energi sent på kvällen och vet att... Jag inte är ensam... Eller hur?

Kramar och godnatt... Hörs snart igen. 🌸Tjingeling 🌸


Ps kom ihåg att uppdateringar numera oftare sker på Instagram främst, med massa bilder, men även på Facebook. Ds
Kommentarer

Populära inlägg