Shabby Chic inredning - Tema Ljuskronor

Ljuskronor är det VACKRASTE som finns i ett hem. De är som de mest fantastiska SMYCKEN för rummet och likt diamanter glittrar de där de hänger. Låt dig inspireras av underbara bilder på dem i olika modeller. Vi har en stor bildbank som vi vill visa er. Just nu håller vi på och gör klart det sista för våra kommande nya designade ljuskronemodeller. Det är väldigt spännande.De så väldigt populära stora modellerna med transparent eller vit botten på stommen, de 8- och 12-armade har varit storsäljare en längre tid. och är fortfarande heta.
Här smyckad med rosetter!!! om man nu vill ha det vilket naturligtvis passar perfekt i detta franska rokoko inspirerade rum.
En annorlunda fransk ljuskrona i...  fransk miljö... Passar underbart fint på Herrgårdar och slott......guld och rosa pasteller ... ljuv romantique....


Vi stegar som sagt vidare mot nya ljuskronemodeller som vi har designat klart som kommer komma till vårt lager i sommar...
Ha en UNDERBAR tisdagskväll trots det blåsiga och regniga ruskväder som vi har i i stort sett hela Sverige för tillfället. I morgon lovar de sol. Det välkomnar vi, eller hur? 

Varm kram på er i kalla juni... Kommentarer

Populära inlägg