Härligt Romantiska Rosgirlanger... Bevarar sommaren länge...

Igår kom en pall med nya varor från en ny leverantör från England. Vi hittade dem på Formex mässan nu i augusti. Två tjejer stod som representanter och sålde massor av fina produkter och trots att jag har bott i USA en tid i mitt liv, så kändes det konstigt att beställa varor på engelska, där i Stockholm. Vi har i och för sig varit på mässa i Paris flera gånger, men det är klart, där blir det mest engelska eftersom jag tyvärr inte är så bevandrad med det franska språket.

Efter många turer och val lyckades vi få ihop en sändning från dem, bestående av en härlig blandning av Shabby chic med inslag av vintagekänsla.

När varor anländer så blir man som barn på nytt. Lilla julafton börjar och man nästan sliter upp paketen för man är så nyfiken på att se hur allt ser ut på riktigt.  

Allt var jättefint, i den här leveransen också, och man tjoar till när man inser att man har gjort rätt val, och njuter av allt fint. Vi beställer ju endast det som vi älskar. Man ska ju ha massor av fina saker ikring sig sägs det ju - Då mår man extra bra eller bättre om man mår dåligt med för den delen.


Här ser ni nu lite bilder på en av alla de nya fina inredningsdetaljerna.

Underbara girlanger med rosor i färgerna rosa och creme.
Dekorera vackert med rosor som på denna bild, på t.ex. din favoritspegel. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Vi har förresten spegeln i Shabby chic i olika storlekar.... Se dem här!
Häng girlangerna den på en stol, hylla eller sängkant .... fantasin sätter inga gränser...

Girlangen finns även i cremefärg...
Vilket härligt sensommarväder vi fått... Visst blir man blir underbart glad när solen skiner och de ljumma vindarna av sensommarvärmen gör att det känns som sommar fortfarande är här...

Nu har ni chansen att behålla årets härliga årstid hela året .... med rosgirlanger i rummen...

Kram finisar... Vi ses snart igen...
Kommentarer

Populära inlägg