Shabby chic inredning är stilen på våra nyheter...Bland våra nyheter hittat ni underbara askar i pastellfärger med dekorativa rosor. Ställ dem i badrummet eller på köksbänken. Behöver ni mer plats för småsaker som ligger och stökar i hörnen så kan ni alltid lägga dem i denna Franska Fil de Fer hylla med snirkliga detaljer och former. 


...avslutningsvis... som pricken över i:et på din favoritplats placerar du lådorna med Olivträdsmotiv även de i härligt ljusa pasteller... 

Massor av fler nyheter hittar ni här: http://inwhite4you.se/nyheter/

I morgon visar vi annat nytt... 


Idag har man verkligen fått vädra korsdrag i alla rum för att orka vara inomhus den korta stund innan vi tog oss ut på "utsidan väggen" som min svärfar brukar säga.


...att vara ute på sjön är ett fantastiskt bra sätt att orka med den något förvarma  sommaren vi fått uppleva i Sverige de senaste dagarna. 


Vi for ut med vänner och la oss i en vik. La till båten och dök ut i det härligt uppfriskande Vänervattnet...  


När vi kom tillbaka på em var luften mindre outhärdlig. Efter maten avlutade vi med ännu ett dopp i Klarälven som vi har alldeles intill där vi bor. 


Mmmm... idag har det doftat som varmaste Sydeuropa och Medelhavets stränder. Och solen har varit varmare än dessa så unika sydliga breddgraders tillflyktsorter... 


Man får inte tänka för mycket på vad det kan bero på... denna värmen. Det är väl bara att njuta antar jag. 
Hörs i morgon...  Kram på er... 

Kommentarer

Populära inlägg