ENDAST IDAG *Våryra* 15 % på Ljuvliga Ljuskronan i vår webbutik...



...vi vill glädja er så här i vårens underbara tid med lite härliga priser också. Varför inte på en av våra mest populära varor... Just det, vår Ljuvliga Ljuskrona i Antique White sänker vi nu endast IDAG ner priset på med hela 15 % så passa på. Ni hittar dem här!



I går kom vi hem från Stockholm där vi varit i två dagar och hjälpt en av barnen att flytta ut ur en lägenhet och in i en annan. Oj man är lite mör i kroppen idag. Vi har rensat, burit målat och fixat och nu ser det riktigt fint ut hos honom när vi sent igår for hem igen. Vi hoppas han kommer trivas i det mysiga område och fina lägenhet som han lyckats hitta. Man blev själv sugen att ha en liten mysig lägenhet att inreda. Naturligtvis fick han massor av saker från vår butik att fylla lyan med. Han blev så nöjd och då blir vi föräldrar det också naturligtvis.
Något som var lite kul var att han ville ha mitt gamla Husqvarna symaskinsbord, vilket verkar vara väldigt populärt i inredning bland ungdomar. Roligt när det kommer till användning och blir riktigt  uppskattat...

Önskar er en fortsatt härlig helg. Kramar i massor till er    


Kommentarer

  1. Tack för fina ord om min tavla. Kronan är underbar. Ha en fortsatt fin söndag.
    Kram Agneta

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg