InWhite4You Webshop är i full gång..

...och är väldigt väldigt roligt. Idag har jag packat i många timmar för att få iväg varor till mina kunder. Solen sken, men ackja, jag fick packa. Jag vill ju att mina kunder ska få varorna snabbt. Man vet ju själv hur det är eller hur?


Om några dagar bär det iväg till FORMEX mässan. Då ska jag bl.a. besöka Annas Idéers monter, hon har premiär. (Håller tummarna för dig Anna) Jag ska vandra runt bland allt fint och plocka och gallra bland det som jag tycker passar just er kunder och InWhite4You.se. Ni vet ju alla att jag är stormförtjust i speglar. Ska försöka hitta några som är lite extra fina och vackra. Kanske blir något i stil med dessa ...   Mmmm jag längtar ...
Om det är något som ni verkligen vill se i butiken får ni kommentera det här. Har ni ingen blogg använder ni Anonym.
Ha en skön onsdag i solen... visst skulle det bli sol? Hoppas vi, eller hur, även om vi har börjat jobba :)
Tjingeling ... ♥ ♥  

Kommentarer

 1. Hej de hyllorna du har kommer du få in fler av dem och andra i samma stilen? Har köpt en och skulle villa ha fler i den stilen. Hittar du de på Formex kan de va bra för min inredning. Hoppas på tur att du hittar.
  Hälsn Marie

  SvaraRadera
 2. Hej Marie
  Jo jag ska försöka hitta mångafina hyllor i samma likande Shabby chic stil. Jag är också väldigt förtjust i dem. Du får hålla utkik när jag är tillbaka. Ja har flest uppdateringar av bilder på Twitter och Instagram så om du inte har det ladda ner apparna direkt- det är roligt att titta och följa folk som lägger in Sahbby chic bilder och inredning från världens alla hörn. Sök på InWhite4You så hittar du mig.
  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Sån värme som det blev denna veckan har vi knappt
  haft på hela sommaren. Idag verkar det bli ostadigare.
  Fina speglar alla du visar, så roligt och åka till
  mässan. Hoppas du hittar mycket fint.
  Ha en bra resa och helg
  Kramar
  AnnaMaria

  SvaraRadera
 4. Fantastiska speglar... inte helt fel!
  Hoppas du får det härligt på mässan...
  Skaffar en massa inspiration.
  Kram kram
  Sofia

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg