Shabby chic är som våren - alldeles helt underbar, eller hur?...

...och man vill bara inte gå in. Det luktar så gott och fåglarna kvittrar. Vi såg faktiskt en sädesärla idag när vi var ute och gick och skrämde som tur var inte bort den. Vacker och glatt sjöng den för oss. Fina  bilder har jag hittat på nätet också. Håll till godo och njut av våren...
De här påsarna var väl söta. Har nu köpt tårtpapper och ska pyssla till några på mina ihopvikta påsar.
Ha en bra vecka, Kram på er

Kommentarer

 1. Ja det finns mycket inspiration här på nätet. Tiden räcker inte riktigt till att göra så mycket av allt man ser. men det finns väl där i bakhuvudet.

  Ha ett bra slut på helgen

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja visst är det så. En del gör så fantastiskt fina saker. Man borde inte sova bara pyssla och greja med allt fint. Eller hur? Kram kram

   Radera
 2. Hej! kul med pyssel.. bara fantasin som sätter p i bland ;=) ha en fin vecka! kram Jessica

  SvaraRadera
 3. Hej Lena, ja nu njuter vi av fina varma dagar och planerar hur vi ska ha det i trädgården eller allra helst i butikens trädgård. det finns mycket planer och funderingar, det gäller bara att få ihop det du vet. fina inspirerande bilder hos dig. Kram på dig/Ingela.

  SvaraRadera
 4. Tack för ditt besök nu ska jag kika runt i din fina blogg!
  Kram Carita

  SvaraRadera
 5. Oh dear Lena,
  those are the most beautiful book markers I have ever seen. and the white shabby picture frames are divine. I'd love it if they were mine. I'm sure I'd find the right place for each and all in my home.
  rita

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg