Shabby chic inredning

måndag, augusti 29

De alla våra nya ljuskronor

Massor av nya ljuskronor och kristallkronor har inkommit. De är redan mycket populära och här ser ni några av dem. 

 
Romantisk stil - Vår helt nya modell med 12 armar i två plan som kunder efterfrågat och som vi nu låtit designa. De finns i två färger - CHIC WHITE och CHIC CROME. 

 

Kristallkrona i ny design med silver detaljer. Alla delar i kristall Redan kunders favoriter - se den här: http://inwhite4you.se/belysning-1/kristallkrona-crystal-crome-clear.html
 

Några få exemplar har vi lyckats få in av ljuskronan med underbar romantisk touch. Rashel Ashwell modell a la Shabby Chic One of a kind stil från Californien. 


Nätt och fin modell - fantastiskt lättplacerad i rummet. Färgen är ljust ivory i bottentonen. Kika vidare: http://inwhite4you.se/belysning-1/ljuskrona-chic-ivory-4-armad.html

 

 


 

Se alla dessa  nyheter här:
Ljuskronor: 

Kristallkronor: 

Ha den bästa dagen! Kram InWhite4You 

onsdag, augusti 17

Fransk spegel med vackert ornament

Vår allra vackraste franska spegel finns nu i webbutiken. Spegeln har underbar dekor allra överst och ornament runt om hela ramen. Den har nu alldeles nyss inkommit med massa annat vackert från JDL - Jeanne d Arc Living. Passar som golvspegel och även på väggen. 
Man kan bli sittande och bara titta på spegels ram med fantastiskt mönster i timtal. Ett riktigt hantverk...


 

 
Tips om inspiration i Fransk Lantstil...
JDL har nu börjat med möjligheten att läsa tidningen Jeanne d Arc Living som app i AppStore. Läs enskilda utgåvor en i taget eller välj ett års prenumeration. Kanske inte lika mysigt som att läsa tidningen. Men måste erkänna att det ändå ger den där speciella och sköna känslan... att man liksom är mitt i den underbara franska lantstilen... så njut den på ett nytt sätt! 

Ha en härlig fortsättning på veckan alla finisar. 
Kram på er! 💕