Shabby chic inredning

söndag, juni 28

Vacker romantisk sommar önskar vi er

Mjuka romantiska detaljer gör oss snälla och goda. 


Har man vackert ikring sig mår man gott och utsöndrar då ett "Må Bra hormon" Visst är vi människor helt fantastiska Tänk vad enkelt vi kan påverka vårt välbehag. 
Må så gott! Kram på er 


söndag, juni 21

Shabby chic möbler

Franska möbler och möbler i Shabby chic är något som vi nu har ett stort utbud av i webbutiken. Frakten är inte dyr trots att möblerna är stora som vi har i lager och kan skicka er. 
Om ni önskar fler av någon möbel är det bara att ni hör av er. Vi kan skicka så många ni önskar. Maila oss isåfall på Info@inwhite4you.com 
Så här när ledighet och semester börjar får man massor av energi och lust att börja plocka rensa och därefter kanske köpa nytt. 
Kanske några av våra Franskinspirerande möbler kan passa ert färdigfixade hem. 


Allt hittar ni bland våra möbler så klart
http://inwhite4you.se/mobler/

Önskar er en fortsatt fin sommar och semester om den har börjat. Vi hoppas att sommarvärmen som kommer på riktigt nu och håller i sig länge. Eller hur? 

Kram på er // InWhite4You 
tisdag, juni 2

Shabby Chic inredning - Tema Ljuskronor

Ljuskronor är det VACKRASTE som finns i ett hem. De är som de mest fantastiska SMYCKEN för rummet och likt diamanter glittrar de där de hänger. Låt dig inspireras av underbara bilder på dem i olika modeller. Vi har en stor bildbank som vi vill visa er. Just nu håller vi på och gör klart det sista för våra kommande nya designade ljuskronemodeller. Det är väldigt spännande.De så väldigt populära stora modellerna med transparent eller vit botten på stommen, de 8- och 12-armade har varit storsäljare en längre tid. och är fortfarande heta.
Här smyckad med rosetter!!! om man nu vill ha det vilket naturligtvis passar perfekt i detta franska rokoko inspirerade rum.
En annorlunda fransk ljuskrona i...  fransk miljö... Passar underbart fint på Herrgårdar och slott......guld och rosa pasteller ... ljuv romantique....


Vi stegar som sagt vidare mot nya ljuskronemodeller som vi har designat klart som kommer komma till vårt lager i sommar...
Ha en UNDERBAR tisdagskväll trots det blåsiga och regniga ruskväder som vi har i i stort sett hela Sverige för tillfället. I morgon lovar de sol. Det välkomnar vi, eller hur? 

Varm kram på er i kalla juni...