Shabby chic inredning

fredag, maj 29

Shabby chic Inredning med fransk touch

Servera dina vänner med våra nyheter för köket. Underbar lantlig stil med sirligt romantiska detaljer. Erbjud dina vänner ett gott vin ... Kanske även det från Frankrike  


...härliga glasburkar med antiquevita spetsband - Romantiken blommar ut i köket... När ni ätit gott hela kvällen bjuder ni på 
dessert - servera kaffe på sirligt detaljrika brickan med små söta fötter... Alla mår gott tillsammans och trivs med att träffas... och kvällen avnjuts i härlig Fransk anda. 
Trevlig helg!

Kram // InWhite4You 

onsdag, maj 27

Stora siter och bloggare...

Just nu har vi så mycket att ta itu med i vår vardag som webbutik. Vi har massor av större bloggare som hör av sig bl.a. och vill köpa våra saker. Det är fantastiskt kul att de gillar våra inredningsdetaljer.

Vi har även nu en drive på en stor blogg där ni kan få rabatt på ert köp. Kika in på denna bloggen denna bloggen - där vi ger er 10 % rabatt.

Om några veckor ska vi vara med och ha en artikel om vårt företag på websidan FINEST.se
Vi meddelar er när det är dags att ha koll så ni kan gå in och läsa om oss.


Kika in på våra nyheter. Det kommer in härligheter hela tiden och vi lägger ut så snabbt vi hinner.
Vi håller just nu på och designar en ny superfin Ljuskrona. Vi håller tummarna att den hinner komma till sommaren. Bilder kommer snart när det är klart!

Ha den bästa dagen tills vi hörs snart igen.

Kram InWhite4You


söndag, maj 24

Tävling - vinn våra saker på Dessie's och vårt instagram idag

Idag har Dessie - en av Sveriges största bloggerskor  utlottning av några våra nya inredningsdetaljer. Kolla in på Dessie's instagramkonto och på vårt instagram
Ni har chans att vinna bl.a det här fatet och...


och hjärtformade parfymflaskan med diamantliknande stenar 


Lycka till !


lördag, maj 23

Ständigt nya varor på ingång...

Så här såg det ut utanför lagret i onsdags när vi kom tillbaka efter lunchen. 
Tre jättestora pallar med varor från Chic Antique. 


Idag två dagar senare var personalen nästan helt klara med KM Alltså att Kontrollering och Märkning av alla produkter. Det tar lite tid, och det får det göra för vi vill ju att våra kunder ska vara nöjda och få fina saker. Peppar peppar ta i trä... så har vi väldigt lite returer. Härligt när kunden känner sig nöjd. 

Vad kom då i denna leverans? Jo då, tänkte börja visa lite av det redan idag. Får visa resten av det under kommande dagar eftersom det var väldigt stor leverans denna gång. 

Idag får ni se det allra nyaste i webshopen alltså och.. enligt många kunder även det allra finaste. 


Bricka i Fransk Lantstil. 

 
Hjärtkrans med rosor 


Runt spegelfat i Antiquesilver med spetskant - Två storlekar som köps separat 


Ännu ett spegelfat i olika storlekar. Fantastiskt fint att ha som bricka för våra parfymflaskor  i badrumsserien: Antiquesilver & Diamonds

I går kom även en gigantisk sändning av våra golvspeglar och stora väggspeglar. De gick snabbare att göra KM påsprglarna men tungt att bära. Som tur är så tränar vår personal så de är starka :) även jag :) 
Bilder på de nya inredningsdetaljerna får ni se mer av i morgon. Tjuvkika här: www.InWhite4You.se 

Hörs snart igen. Önskar Er en fortsatt fin helg! Kram InWhite4You 


onsdag, maj 20

Ljuskronor i Fransk Lantstil

Äntligen är de här igen... 

Stora och små lampor i har vi i vårt sortiment. De stora ljuskronorna ger väldigt mycket ljus och fyller rummet... inte bara med härligt sken utan ger även den rätta lantliga känslan. 

Flera av våra allra mest populära ljuskronor i Fransk Lantstil finns nu åter i lager....  efter ihärdigt väntande har ni nu chansen att smycka ert hus med någon av dessa juveler...


Vissa kom denna gång bara i ett litet antal... så passa på innan de försvinner fort... 
Vår förra sändning av den största Ljuskrona...  tog slut på bara två dagar förra gångenNi hittar dem här bland våra nyheter: nyheter!Lantlig inredning när den är som allra bäst... hittar ni hos oss

Ha en superskön onsdag- Kram på er!
fredag, maj 15

Franska möbler.., Vår specialitet

Franska möbler är vår specialitet tillsammans med ljuskronor även de i fransk stil. Så här kan man inreda sina rum - Vackra rum...Möblerna hittar ni här!

Ljuskronorna hittar ni i denna länk.

Fler franska möbler i shabby chic stil med mjuka former i romantisk stil. Här en soffa för din trädgårdshörna. Sitt ner och njut en stund...Önskar Er en fortsatt fin dag! 💗


fredag, maj 8

Lantlig inredning .... Vi lottar ut vackert porslin

Utlottning - Vi firar... Det var längesedan vi hade en utlottning på några av våra produkter - Ni har nu chansen att vinna de lantligt fina skärbrädorna i vitt porslin av högsta kvalitet.
Dela Facebook eller Instagramlänk till era vänner och be dem dela den vidare.
Utlottningen pågår till och med söndag 10/5 - 

Vi firar att vi har snart 15000 följare på FB och över 16000 på Instagram.


Önskar er alla den allra finaste fredags kväll Lycka till! Smiley heart

Shabby chic inredning


Efter lite krångel med startsidan är vi nu tillbaka med vår fina vanliga Shabby chic design på vår hemsida. 
Välkomna att kika in på: HÄR!

Önskar er en härlig fredag i solen. Kram Smiley hearttisdag, maj 5

Sommarfester med glitter och pasteller...

Sommarfesterna närmar sig...
Vi har ljuskronorna & Nu gäller det att sätta fart.
flaggvimplarna för de vackraste kalas och firande Smiley heart

 Vi har fått massor av beställningar och mycket ska packas och skickas till er. Vår personal gör allt för att ni ska få det skickat till er så snabbt som möjligt. 

Snart kommer en tävling där ni kan vinna fina priser från oss på InWhite4You - Den kommer pågå hos en av Sveriges största bloggare - Håll utkik!

Wish you the best of days  Smiley heart


Ny design på webshopen...

Den mobila webshopen är ändrad sedan en tid tillbaka och som numera ser ut så här när man kommer in på www.inwhite4you.se - Se den här!

Nu har vi även ändrat designen på vår datoranpassade webshop - Bilderna är större och allt är mycket lättare att hitta nu . Kika in och se den här I morgon fortsätter arbete med designen. Vissa delar är inte riktigt klara så vår supporter på området får ligga i och jobba några timmar till. 
Därefter ska det beställas nya varor igen från två olika företag. Våra speglar i större modeller för golv är eftertraktade och tar fort slut. 
Massor av mail med frågor om samarbete och om våra olika produkter ska jag försöka hinna svara på och naturligtvis ringa de kunder som önskar Homestyling igen. Ni kunder är så fina att besöka. Roligt jobb man har tack vare er. 

Ha en superfin tisdag ni alla besökare. Kram på er <3