Shabby chic inredning

fredag, augusti 30

Shabby Chic - Ljuskronor,Ljuskronor massor Ljuskronor i flera olika modeller...

Några är från webbutiken och andra är från inspirationsgalleriet. Vi kommer beställa in fler Ljuskronor i lite andra modeller från en känd och omtyckt leverantör inom kort. Ni får hålla utkik på våra sociala medier Facebook och Instagram.

Förra helgen var vi några vänner som reste iväg och fjällvandrade. Det var en otroligt härlig känsla, som jag verkligen vill rekommendera, att vandra hela dagarna och njuta av underbar utsikt, natur och trevligt sällskap.
Vi hade bestämt att vi skulle göra en toppbestigning ... Sveriges högsta topp-Kebnekaise. Och så fick det bli. Vi hade bokat guide upp på fredag med då blåste det 25 sekundmeter vilket skulle innebära en del risker på turen eftersom vi ville gå den östra leden som är den tuffare av de två, med vandring över isiga glaciärer och spännande bergsklättring. På lördag skulle det bli bättre väder men då var alla guidegrupper fullbokade... typiskt!. Som tur var blev vi erbjudna att gå med ett annat gäng som vi pratat med tidigare på anläggningen. De hade platser över i sin grupp och det var vi såååå tacksamma för. Tack snälla ni som lät oss gå med er. Ni var ett härligt gäng. Vi kom upp på toppen och hela turen var lite av ett äventyr.


Kram och en riktigt go helg på er!söndag, augusti 11

Shabby Chic och Rosor på rad....

... ser ni på Brickbordet som är så där Romantiskt och härligt Lantligt ... http://inwhite4you.se/smamobler/ljuvligt-brickbord-shabby-chic-rosor.html


Trots att det är ganska stort så är priset för frakten samma som alla andra varor. Nu är det dags att börja beställa hem mer av den och fler saker från våra fina leverantörer från Danmark.
I år tänkte vi åka till Köpenhamn på mässa istället för till Formex. Just för att vi älskar alla Danska inredningsgrossister. De har den där härliga Danska Lantstilen som är en variant och fin mix av Shabby chic och Fransk Lantstil.                          

                           


Just nu idag är det bokföring, momsredovisning, beställning av nya varor och packande av beställningar som gäller. Tur att det inte är jättefint och soligt väder för det blir alltid lättare att jobba intensivt om det inte lockar att gå ut på soldäcket...

   


Våra Mårbacka Pelargoner var precis i början av blomningen när denna bild togs på vår inglasade altan. Idag är den överfull av rosa härligheter och det dröjer länge än som tur är innan de ska ner i källaren för övervintring...

Ha nu en härligt skön och avkopplande...  eller aktiv och full av roliga sysslors SÖNDAG...

                  Kram, kram <3
torsdag, augusti 8

NYCKELRING på köpet...

Dagens erbjudande 2013-08-08

Ni får på köpet Valfri Nyckelknippa när ni shoppar för minst 499:-
Skriv i MEDDELANDERUTAN i kassan när ni beställer vilken av dem ni önskar ha. Lycka till!
~~~~~~~

Vissa dagar visas ett nytt och spännande erbjudande i butiken. Det kan vara en vara till nedsatt pris, en vara på köpet, eller något annat kul. Erbjudandet gäller just den dagen/dagar som anges med reservation för slutförsäljning. Erbjudandet visas så länge det finns kvar.

Ha en underbar dag!

fredag, augusti 2

Shabby Chic Lykta bland nyheterna...

... i Rosa och med Fjärilar och stjärnor. Vacker och Romantisk och tuff på samma gång. Vi har den på vår nya altan och njuter av Pastellfärgen den somriga.Idag har jag sprungit med min nya ROSA armbindel för Iphone. Jag behövde verkligen röra på mig efter all god sommarmat och vin...

Brukar inte ha musik till när jag springer men nu var jag ju tvungen att testa armbindeln och då passade jag på att installera Spotify premium också. Underbart mycket mer roligt var det att springa, och härligt längs älven med gamla godinglåtar som September med "Earth Wind and Fire" i öronen. Mmmm härligt... Och vad solen glittrade i vattnet. Helt magiskt var det... Nu ska jag verkligen komma igång och springa igen. Har ni hört det förut?
Go kväll på er alla ni fina....