Shabby chic inredning

söndag, mars 31

Ledighet ger tid för reflektion...

..av vad som är viktigast i livet ... de närmsta och de som bryr sig om andra.

Men även att uppskatta det enkla, att solen värmer och skiner så här på våren och att putsa fönster som blir härligt blanka. Det är vad jag uppskattat idag. Att var med med de mina  ♥  och ... rena fönster!

Hoppas du har känt uppskattning för något stort eller enkelt dessa lediga dagar. Haft tid för reflektion av det viktiga i livet...


Lovade er fler nyheter från Chic Antique...Tvålpumpar, vackra och dekorativa med diamantliknande glasstenar och sirliga mönster och som gör en lycklig varje gång man går in i badrummet...Du hittar dem här!


Önskar er alla en riktigt skön extra söndag i morgon annandag Påsk. Kram på er!  lördag, mars 30

GLAD PÅSK

vill vi önska er alla...

Vi åker med familj och govänner på en Konstrunda i övre Värmland. Därefter blir det traditionsenligt letande efter påskägg för alla och sedan egentillverkad påsksill och allt därtill i Påskmat hemma med familjen.

Nu har äntligen Behållaren för Bomullsrondeller/Tandborstar kommit som mång frågat efter och som passar fint tillsammans med det övriga i serien från Lisbeth Dahl. Passa på ett begränsat antal finns!

GLAD PÅSK i vårsolen. Kram...
fredag, mars 29

Klockor i Vintage by Fee stil...

... är nyss uppackade från vår favoritleverantör Chic Antique Danmark. De har så himmelskt mycket fint så man skulle kunna köpa upp hela deras lager. Nu har vi åter fått in deras klockor i lager som varit väldigt populära.

De är vackert lantliga och romantiska . Passar underbart fint till spetsblusar och slitna jeans eller varför inte till en blommig sommarklänning i pastell med volanger.

I morgon visar vi fler av våra nyheter från Chic Antique ... En läcker tvålpump...

Önskar er en riktigt skön och lugn långfredag. Kram kram...

onsdag, mars 27

FÅGELBUR Fransk Mocka ...

Underbar Fågelbur i härlig Fransk Lantstil finns i två olika storlekar och i materialet antikbehandlad zink. De sirliga mönstren gör den fantastiskt Romantisk och Lantlig i sin stil...

De finns under nyheter som du hittar här http://inwhite4you.se/nya-varor.html

Nu har vi snart ett par dagars härlig påskledighet framför oss. Ät och njut och umgås med vänner...

GLAD PÅSK!tisdag, mars 26

Fina vårnyheter för dina smycken...

Nu finns några av de finaste smyckesställ att hitta hos oss från Lisbeth Dahl från Danmark som är just känd för deras smyckesställ. De har ofantligt många och vi har några av dem i vår butik.

Vi har dem i både guld och silverfärg allt för att de ska passa till just dina olika smycken.

Stora i "guld" Wave Double 279:-
Lilla i "guld" Poppy medium 229:- och lilla i "silver" Poppy medium i samma storlek och pris 229:-

Du hittar dem här http://inwhite4you.se/smyckesstall

Det är skönt att få ordning på sina smycken. De syns dessutom bra på ställningen och man kan lätt välja vad som passar för dagen. Dessutom är det dekoration alltså en vacker assessor för din byrå i rummet.

Önskar er en härlig dag. Här i Karlstad skiner solen och vi har hopp om att våren närmar sig så sakteliga. Kram...

tisdag, mars 19

Lantlig inredning en stil som passar vårens olika färger ...

...och till vitt naturligtvis  Färgen man aldrig tröttnar på... Eller ja, snö är ju vitt och det är jag nog inte ensam om att vara trött på...

Idag var vi och lyssnade på någon som man däremot inte tröttnar på: Steffo Törnqvist på After work. Han pratade om sin bok Steffo's Spritbibel. Måste erkänna att jag innan denna föreläsning hade en lite annan syn på denna Tv profil än vad jag hade när gick därifrån.
Efter ett trevligt berättande om olika chokladers, ostars och dryckers härkomst och smaker invävt i härliga anekdoter och betoningen av insikten av att njuta av livets goda, gick vi glada därifrån med hans bok under armen och ett nöjt leende på läpparna. Vi hade fått insikt ...

Önskar er en fortsatt bra vecka och hoppas ni har insikt ... om det njutbara i livet. Må gott! Kram  
lördag, mars 16

Trevlig helg... Nu fungerar kopplingen till Webbutiken igen...

Tack, stort tack vill jag rikta till en mycket kompetent anställd på Loopia webbhotell som pedagogiskt och sakligt förklarade för mig hur jag skulle göra i det fel som uppstått i vår koppling i webbutiken. Han hjälpte mig så att det nu fungerar igen.
När man nu söker på InWhite4You på google så kommer man till min webbutik... Puh ända sedan i torsdags har kopplingen inte fungerat och mycket tandagnisslan har det varit innan det blev klart, men nu så. FÄRDIGT!!!

Nu ska jag fira och jubla genom att förbereda vårens framfart. Stryka vårgardinerna till köket och kanske putsa ett fönster i det samma .... om jag inte fryser i hjälp på kuppen. Hoppas verkligen snön smälter bort snart. Nu vill vi ju ha vår eller hur?

Fler nyheter i webbutiken. Kika in HÄR för att se fler Badrumsdetaljer från Danska Lisbeth Dahl. Nu har även Brickan till tvålpumpen och parfymflaskan kommit.


Önskar er en riktigt skön helg! Kram ...
torsdag, mars 14

Tillfälliga uppkopplingsfel till vår webbutik

vilket kommer åtgärdas i morgon fredag 15/3.

MEN..... SOM TUR ÄR FUNGERAR DET ATT GÅ IN PÅ VÅR WEBBUTIK HÄR I BLOGGEN.

OM NI KLICKAR PÅ LÄNKEN TILL HÖGER HÄR BREDVID - SÅ KOMMER NI DIREKT TILL WEBBUTIKEN ...

Vi har sett att det är många som har försökt att gå in på vår sida nu ikväll. Vi har i morgon bitti kontakt med vår webbansvariga på vårt webbhotel och de löser det inom kort.

Idag hörde en kund av sig och undrade om vi säljer den Ljusstake som skymtas på bilden av vårt nya creamfärgade smyckesställ. Precis då satt jag och fixade till bilden av just den produkten. Lite märkligt kan man tycka. Ja nu finns den alltså till försäljning kära kund du som undrade och du hittar den under nyheter.

Ni är naturligtvis alla välkomna att kika på den; Ljusstake "Flowers and Sparrow"
Önskar er alla ett bra slut på veckan. I morgon är det Fredagsmys...


onsdag, mars 13

Cakestand Mint Ceramic

... kikar in för att visa lite bilder på nyuppackat från Lisbeth Dahl Danmark.Mintgrön kakfat i keramik med bladverksdetaljer på fatet och utskärningar på foten. Storlek på fatet 25 cm diameter, foten 15 cm i diameter och höjden 15 cm. Pris 289:-

Pasteller av detta slag hör våren till och sprider en härligt romantisk känsla i hemmet. 

Välkommen in!


lördag, mars 9

Första smyckesstället från Lisbeth Dahl

... är nu fotat i vårt Showroom och finns nu under nyheter i vår webshop. Den här verkligen något extra och är unik i sin karaktär, med blommor och fjärilar som är väldigt inne i inredning och klädmode i vår.


 Lite annat nytt är en Kaminspegel á la den Franska Lantstilen.

IDag har solen skinit så härligt. vi har varit och tittat på konst på oilka Gallerier i Karlstad. Joakim Johansson bl.a. som har så häftiga tavlor.
Nu ska jag med en vän på Små citroner gula. Har läst boken och hoppas att filmen är lika bra.
Ha en skön lördag. Kram på er!


torsdag, mars 7

Teater mitt i veckan

Gör att veckan får en extra helg på nåt vis. Var i går med en väninna på Dr Jekil and Mr Hyde och det var musikal. Underbara röster som gjorde att vi njöt i fulla drag.

På lördag blir det mer av liknande slag. Då ska jag med en annan vän på Små citroner gula. Har läst boken och det ska bli kul att se filmen också.

Mer varor är nu uppackade från Lisbeth Dahl. Idag har jag fotat för fullt bl.a. de här ramarna, och fler blir det under helgen. Ha en himla bra fredag alla, med fredagsfika och fredagamys och Skavlan och ja massa annat gott .... Njut helt enkelt. Kram på ersöndag, mars 3

Lisbeth Dahl's fantastiska badrumsserie... i fin Fransk Lantstil

Rosa tulpaner blev det och städningen blev klar. Metoden att lura sig själv, att göra det "tråkiga" i endast 15, fungerade bättre än jag trodde, hi hi Oftast handlar det om att bara börja, sen kan man knappt sluta. sån är jag iallafall. Nästa projekt är att putsa fönster...

...och att packa alla beställningar som vi fått in i helgen. Många är ni som utnyttjat rabatten på 30% på dyraste varan i er order. Erbjudandet gäller fortfarande. Kom ihåg bara att det gäller fakturabeställning eftersom endast det fungerar att justera priset på i efterhand i vårt datasystem.

NYTT NYTT Fler nyheter har nykommet ... Nu från Lisbeth Dahl's collection. Massor av vackra delar i serien Antique Gold dekorerade med strasstenar. I härlig Fransk stil. Hoppas ni tycker om dem lika mycket som vi...

Ha en fortsatt skön söndag. Kram!


fredag, mars 1

Hej alla söta läsare...

Idag sprakar solen i snön som finns kvar på marken. Dessvärre måste jag städa och fixa snyggt hemma. Dammråttorna börjar förfölja mig var jag går. Därefter ska jag belöna mig med en vacker tulpanbukett. Färgen på den har jag inte bestämt än. Rosa kanske...
Mamma ska också få en bukett för hon ska bjuda oss på mat idag och vi ska lämna över lite smått och gott som vi köpte med från resan vi nyss kommit hem från.

Håll koll på vårt erbjudande:
JUST NU! 30 % rabatt på dyraste varan under denna helgen fre-sön 1-3/3. Gäller när ni använder er av Klarna Faktura.

Nyss uppackade ljusstakar från Affari ser du här nedan. De finns i två olika storlekar 35 eller 44 cm höga. Passar underbart fint i ett badrum vid badkaret. Åh så romantiskt...

Läser nu bl.a. en bra bok; Mind your Own Business om ledarskap och företagande. Massor med härliga tips. Ett av de bästa som jag nu ska använda mig av när jag ska börja städa... Som är såååå kul... lyder:
säg till dig själv att du bara ska göra den tråkiga uppgiften i 10-15 min sen får du göra annat. Vad händer då? Jo man tycker det är rätt ok och så fortsätter man och helt plötsligt är man klar !!! Människan är expert på att lura sig själv. Gör det du också. Lovar ... Det funkar... Hoppas jag...

Ha en skön fredag och helg. Kram på er!