Shabby chic inredning

lördag, januari 26

Nu är de äntligen här...

Under lång tid har de mycket omtyckta Ljuskronorna från Chic Antique varit slut i vår webbutik. Nu är de äntligen här igen och mycket tidigare än beräknat. I år har vi några fler färger och modeller i vårt sortiment, alla i den härligt genuina Franska Lantstilen som vi alla älskar så mycket. Ni finner dem på http://inwhite4you.se/ Varmt välkommen in!

Vill passa på att önska alla er som kikar in en riktigt skön ledighet. Trevlig helg!torsdag, januari 24

Mycket fint fanns att se på Formex

... Bland annat massor av fint från Lisbeth Dahl. De har väldigt mycket olika smyckestillbehör som askar och smyckesställ i sitt sortiment och även otroligt fina inredningsdetaljer. Bl.a. Den här klockan i vintagestil och som finns i Antique Grey och Cream. Vi kommer ha bägge i vår webbutik inom kort ... Välkommen att kika in på http://inwhite4you.se/fredag, januari 11

Inredningsmässa Formex 2013

... och förberedelserna är i full gång. Vilka leverantörer vill vi köpa in från i år och vad finns det för nytt vårfräscht som man önskar erbjuda er kunder i webbutiken? Ja frågorna är många och det är det som gör det så spännande. Man vet först när man åker därifrån och har tittat klart på allt vad som till slut hamnar i butiken.

I år ska min dotter med på mässan och får på sätt chansen att titta, känna och klämma på allt vi ser. Hon tycker det här med inredning är roligt och faktiskt så har hon ett väldigt bra öga för det också. Samtidigt blir det som en liten mother- daughter trip. Sånt är alltid mysigt.

En av de firmor vi först kommer besöka är naturligtvis vårt älskade Chic Antique. De har så mycket vackert. I år ska vi utöka med några fler av deras vackra takkronor. Ja visst är det som ett slags smycke för rummet de här ljusverken i taket. Här får ni lite inspirationsbilder från min bildbank.

Ha nu en underbar helg allihopa. Kramar i massor från InWhite4You / Lena

tisdag, januari 8

Några dagar kvar på Julrean...

... och riktigt bra priser på tillfälligt utvalda varor med 25-50% rabatt. Passa på att utnyttja detta tillfälles som ges fram till 13 januari. Här ser ni ett litet urval av de bästa inredningsdetaljerna som vi erbjuder till fantastiska priser. Se och läs mer på http://inwhite4you.se/

Vi har fullt upp i webbutik och förbereder oss just nu inför inköpsresa till Formexmässan. Om ni har önskemål om vad ni vill se i vår webbutik till våren får ni gärna höra av er hit. Har redan fått in lite förfrågning och vill gärna ha mer. Så önska på bara.

Go kväll och ha en fortsatt jättebra vecka. Kram på er alla bloggläsare...torsdag, januari 3

Man längtar efter våren när man ser dessa bilder...

... och med dem vill vi få er att få den härliga längtande känslan också. Vi är nu i full gång med att planera och beställa nya fräscha varor till webbutiken och fokus kommer ligga 17-20 januari då FOREX mässan är.

Är fortfarande härligt ledig och därför passade jag på att åka iväg och köpa bord och hyllor som behövs till mitt packrum. Nu ska det målas klart på väggarna också. Vitt blir det naturligtvis. Jag packar och jobbar inwhite4you...

Låt er inspireras av vårens nyheter som kommer in så snart vi varit på Formex... Ny leverantör för oss i år är härliga Affari AB. De har såååå mycket fint... Varsågod och njut...

Kramar i massor till er alla bloggläsare. Ses snart igen :)

tisdag, januari 1

* GOTT NYTT ÅR *

med en önskan om att ni alla får göra det ni verkligen vill och önskar. Ta vara på dagarna och njut av det lilla enkla, såväl som de stora händelserna under året som kommer. 


För några år sedan lyssnade jag på en föreläsare som var mycket mer givande än jag någonsin kunnat ana. Paolo Roberto var på vår skola där jag jobbar. Han pratade om hälsa och mat naturligtvis, vilken ligger honom varmt om hjärtat. Men han sa även något viktigt om livet som jag vill förmedla vidare till er. 


Tänkt dig att ditt liv är tre glaskulor som du ska hålla i luften, jonglerande med, utan att tappa i marken, utan att de krossas och går sönder.


Den första kulan är dina nära och kära. Se till att vårda dem väl och ha god kontakt med dem. De är en del av dig och får dig att växa och må bra. När du minst anar kan du behöva deras stöd. Omge dig med vänner som ger positiv energi - som du mår bra av...

Den andra kulan är din kropp - se till att vårda den väl för den är ditt redskap genom livet. Rör på dig, träna på ditt sätt och ät mat som du vet att du mår bra av och som ger dig energi. 

Den tredje och sista kulan är din vardag - ditt liv i allmänhet. Det du fyller din vardag med om det så är ditt jobb eller lediga tid . Paolo sa till alla våra gymnasieungdomar som stod på tröskeln ut i arbetslivet ... 
-Hur många timmar ägnar vi inte på vår arbetsplats ? ... se till att ni trivs. Om ni inte gör det byt jobb och gör det ni vill och önskar. Sätt upp mål och visioner sikta mot stjärnorna och om du så endast når trätopparna var nöjd för att du i alla fall har provat.
"Per astra ad astra" - "Sikta mot stjärnorna" på latin som min mamma lärt mig. 

Med dessa ord citerade från Paolo Roberto vill jag återigen önska er ett riktigt ....* Gott Nytt År *